Frustrasjon over ventetid hos trafikkstasjonene - svar fra SVV

NOFAG har mottatt frustrasjon fra medlemmer over lang ventetid hos trafikkstasjonene for å kunne avlegge blant annet ADR prøver.

Denne frustrasjonen har blitt forelagt Statens Vegvesen, og SVV har gitt et svar som kan være nyttig å dele med medlemmene. Det er kanskje ikke alle som er kjent med de muligheter som foreligger når det gjelder prøver.


Statens Vegvesen skriver 25. februar:


Hei igjen.

Jeg forstår veldig godt frustrasjonen, og setter stor pris på at du løfter problemstillingen. Det er i alles interesse at disse omfattende prøvene blir gjennomført så effektivt som mulig, og som du påpeker, så raskt som mulig etter at kurset er ferdig.


Enkelttimer kan kun bestilles 14 dager fram i tid, og da ADR-prøvene er lange er det kun på formiddagen det er ønskelig å starte disse prøvene. Dette for at kandidatene skal kunne fullføre prøven innenfor trafikkstasjonenes åpningstid. Når det gjelder hvilke dager det gjennomføres teoriprøver på, varierer det mellom trafikkstasjonene. Dette er en vurdering som tas ut fra behov og etterspørsel.


Jeg vil absolutt anbefale deg å ta kontakt med oss i forkant av neste kurs, og da gjerne så tidlig som mulig. Da har vi mulighet til å planlegge; enten ved å «låse»/holde av timer til kursdeltakerne eller sette opp en egen dag for gjennomføring av prøven. Dette blir en lokal vurdering.


Send en e-post til firmapost@vegvesen.no så vil henvendelsen bli videreformidlet til den rette trafikkstasjonen/avdelingen.Viktig innlegg
Siste innlegg
Søk etter Tag
Følg oss
  • Facebook Social Icon