Inge.jpg

Styreleder Inge Eriksen

SRIE

Inge Eriksen er sikkerhetsrådgiver, og har i mer enn 15 år arbeidet som sikkerhetsrådgiver for en rekke forskjellige firma. Han er også nestleder i hovedstyret i NOORSI, et verv han har hatt i mer enn 10 år. Han har for øvrig vært instruktør innenfor en rekke forskjellige kurstyper blant annet sertifisert sikkerhetsopplæring.

Carina.JPG

Nesteleder Carina Øraker Kjenne

DMR Miljø og Geoteknikk AS

Carin Øraker Kjenne arbeider som avdelingsleder /sikkerhetsrådgiver i DMR Miljø og Geoteknikk AS. Hun er utdannet kjemiingeniør og har i tillegg utdannelse som sikkerhetsrådgiver.

_edited.png

Styremedlem Audun Tandberg

Tandberg Transport AS

Audun Tandberg er daglig leder i transportselskapet Tandberg Transport. Han har med enn 20 års erfaring med transport av farlig gods og er i tillegg sikkerhetsrådgiver.

Ove Erik Vika.JPG

Styremedlem Ove Erik Vika

SR Group

Ove Erik Vika er sikkerhetsrådgiver i konsernet SR Group.

ansatt-ikon2.png

Styremedlem Geir Dugan

Dangerous Goods Management Oslo AS

Geir Dugan er CEO i DGM Oslo AS. Firmaet DGM har avdelinger over hele landet og er Norges største innen farlig gods.

Tor Stenerud.jpg

Vara Tor Stenerud

SKT Farlig Gods Spesialisten

Tor Stenerud har i mer enn 20 år arbeidet med norsk og internasjonal transport, og har ellers drevet med opplæring innen logistikk og farlig gods siden 1994. Han har også vært faglærer i VGS innen fagområdene transport og logistikk. Han er sikkerhetsrådgiver for en rekke forskjellige firma gjennom firmaet SKT Farlig gods Spesialisten og avholder kurs innen ADR og tank. 

John-Erik Kjettorp_edited.jpg

Vara John Kjettorp

Jekra AS

John Erik har gjennom hele sin yrkeskarriere arbeidet med transport av farlig gods, og er også utdannet blant annet sikkerhetsrådgiver. Han har vært en av bransjens grundere og var med å starte blant annet det anerkjente farlig gods selskapet Dangerous Goods Management (DGM), hvor han var med i ledelsen i en årrekke. John Erik representerer Dangerouds Goods Management Oslo AS i styret.

_DSC1386.jpg

Daglig leder Audun T. Sætre

NOORSI

Audun T. Sætre er forretningsfører/daglig leder i NOFAG. Han er daglig leder for flere av bransjegruppene i NOORSI.